Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Segona victòria de l’equip femení del Club Petanca


L’equip femení del Club Petanca La Llagosta va guanyar el segon partit seguit i es manté invicte després de les primeres dues jornades en la nova categoria, la Segona Catalana. El conjunt llagostenc va imposar-se a la pista del Santa Rosa, per 3 a 6, i ara ocupa el primer lloc del grup 3. El pròxim partit serà a casa contra el Sant Pere Nord, que ve de guanyar contra el Ca n’Anglada (5-4).

Pel que fa als dos equips masculins, van perdre els seus respectius compromisos. El sènior A, a Segona Catalana, va perdre a la pista del Valldaura, per 12 a 4, i el sènior B, de la Quarta Catalana, contra el Martorelles Pruneres, 6 a 10. El primer equip rebrà diumenge la Ronda Llefià i el segon equip visitarà la pista del Montmeló B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies