Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults reobre després de dues setmanes

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha reobert avui dilluns després de dues setmanes tancat al públic per un cas positiu de Covid-19 entre el seu personal laboral. Tots els treballadors i professorat van fer una quarantena preventiva, tot i que les proves PCR realitzades van donar negatives. “Hem pogut comprovar que el protocol per evitar la propagació del coronavirus ha estat satisfactori, ha funcionat”, explica el director de l’Escola d’Adults, Abel Lacruz.

Durant dues setmanes, el centre ha tancat les portes però no ha deixat d’atendre matriculacions per correu electrònic, telèfon o per la pàgina web. “Hem seguit fent la nostra feina des de casa, aquesta setmana ja hem tornat al centre”, adverteix Lacruz, que durant aquesta setmana ja han començat a fer les reunions informatives amb l’alumnat.

Comencen les classes la pròxima setmana

L’Escola d’Adults començarà les classes a partir de la pròxima setmana i ho farà amb l’aplicació del protocol per evitar la propagació de la Covid-19. Entre les mesures, el centre disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les plantes, d’esprai desinfectant a cada aula per higienitzar la taula i la cadira, entre els alumnes hi ha distància de seguretat i no pot haver-hi més de 15 persones per sala. A més, l’ús de la mascareta és obligatori, es farà ventilació de les aules abans i després de cada classe i l’entrada serà esglaonada al centre per evitar aglomeracions.

Publicitat

Publicitat