Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La Policia Local de la Llagosta ha evitat aquest any vuit ocupacions d’habitatges

La Policia Local de la Llagosta ha evitat vuit ocupacions d’habitatges durant aquest any 2020. En total, els agents han fet 20 actuacions relacionades amb la problemàtica de les ocupacions il·legals de pisos.

A més, d’evitar vuit ocupacions, la Policia Local ha confirmat aquest any que quatre habitatges de la Llagosta han estat ocupats i ha obert diligències per informar als jutjats corresponents. També, s’han atès quatre falsos avisos de temptativa d’ocupació i quatre consultes de la ciutadania referents a possibles ocupacions.

En el marc d’aquest operatiu especial, la Policia Local fa un seguiment periòdic de diferents immobles susceptibles de ser ocupats. Durant aquest any, en actuacions relacionades amb ocupacions, la Policia Local ha identificat 18 persones, de les quals sis estan investigades.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García, creu que amb les noves  instruccions de la Fiscalia General de l’Estat “les policies tindran més eines per fer fora els ocupes”. García assegura que és necessari una millor regulació per “evitar els trucs que actualment fan servir els ocupes per allargar els procediments”.

La Policia Local de la Llagosta recorda que la col·laboració ciutadana és molt important per evitar una ocupació. Cal actuar ràpid i, per això, demana a la ciutadania que avisi quan sospiti que un habitatge està sent ocupat. 

Publicitat

Publicitat