Es crea la Regidoria per la reconstrucció econòmica i social

0
88
Marc Ruiz.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha signat un decret pel qual es crea la Regidoria per la reconstrucció econòmica i social. El responsable d’aquesta nova àrea és Marc Ruiz, que també és regidor d’Urbanisme i Planificació Estratègica, de Comunicació i Transparència, d’Atenció a la Ciutadania i de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la Llagosta.

La nova regidoria serà de gestió transversal amb l’objectiu de coordinar les mesures adoptades per pal·liar els efectes de la pandèmia. També s’encarregarà del seguiment de la pandèmia al municipi de la Llagosta. A més, coordinarà i impulsarà les polítiques marcades als objectius establerts al Pacte per a la reconstrucció econòmica i social del municipi de la Llagosta arran de l’emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19.

D’altra banda, Marc Ruiz també assumirà la quarta tinença d’Alcaldia, en substitució d’Antonia Illescas.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí