Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Bona participació a la jornada Let’s Clean Up Europe de dissabte

Una quinzena de persones van participar dissabte a la neteja de la riera de Caldes que va organitzar l’Ajuntament en el marc de la jornada Let’s Clean Up Europe. La pluja caiguda divendres a la nit va fer que es modifiqués el tram previst, però l’acció es va poder realitzar amb total normalitat.

La jornada va finalitzar amb la recollida de sis grans saques plenes de residus. Es van recollir restes de tot tipus, cables, plàstics, llaunes, ferralla provinent d’algun vehicle i moltes tovalloletes humides, un residu cada vegada més nombrós i que va a parar cada vegada més als nostres rius i al mar.

La regidora de Medi Ambient, Isabel Rodríguez, considera que “aquestes jornades són molt importants per conscienciar la gent sobre el problema que suposar llençar residus al nostre entorn natural”. Rodríguez ha explicat que les persones que van assistir a la jornada “van sortir molt animades i amb ganes de fer una altra acció d’aquest tipus”.

La regidora de Medi Ambient ha indicat que l’Ajuntament treballarà per poder planificar algunes accions en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebrarà del 21 al 29 de novembre.

Publicitat

Publicitat