Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Una vintena de persones s’han inscrit per netejar la riera de Caldes

L’Ajuntament de la Llagosta se suma, un any més, a la jornada Let’s Clean Up Europe, una acció de sensibilització sobre protecció del medi ambient i, més concretament, sobre els problemes dels residus. A la nostra localitat, es farà la neteja d’un tram de la riera de Caldes. Una vintena de persones s’han inscrit ja al web de l’Ajuntament per participar en aquesta acció.

Tots els participants es concentraran demà a les 9.45 hores a la plaça d’Antoni Baqué i després aniran a peu fins a la riera de Caldes. Es recomana portar roba i calçat còmodes i esmorzar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. És obligatori l’ús de mascareta i el manteniment de la distància de seguretat durant la realització de l’activitat. Es faran grups de neteja que no superin les 10 persones.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Llagosta, Isabel Rodríguez, que participarà en aquesta activitat, ha destacat que “es tracta de conscienciar la ciutadania de reduir al màxim els residus que es generen”. “En cap cas s’han de dipositar les deixalles en un entorn natural”, ha remarcat Rodríguez, que ha afegit que “s’ha d’apostar per reciclar el major nombre possible de residus”.

Publicitat

Publicitat