Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense, al grup B de la Lliga Nacional

La Federació Catalana de Futbol Sala ha reestructurat la Lliga Nacional 2020-2021 i passa d’un a dos grups, de deu equips cadascun, i suprimeix la categoria de la Segona Nacional. El FS Unión Llagostense ha estat enquadrat al grup B de la Lliga Nacional, on també hi ha Corbera, Sansur, Padre Damián B, Penya Recreativa Sant Feliu Llobregat, Sagrerenc, Teia Futbol Cinc B, Escola Betània Patmos, Atlètic Arrahona, Montsant Sala 5 i Bigues i Riells.

L’equip llagostenc començarà la primera fase de la Lliga Nacional el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre a casa contra la Penya Recreativa Sant Feliu Llobregat, i acabarà el 12 i 13 de desembre com a visitant a la pista de l’Atlètic Arrahona. En aquesta primera fase només es disputarà una volta i els sis primers classificats passaran a la fase pel títol contra els sis primers del grup B. La resta d’equips disputaran una fase per la permanència, on només els dos primers classificats n’obtindran la salvació. En la fase pel títol i la permanència es jugarà una lligueta de dues voltes.

Publicitat

Publicitat