Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El CD La Concòrdia iniciarà la Segona Divisió contra la Penya Esplugues B

El CD La Concòrdia ja coneix el calendari del grup 2A de la Segona Divisió estatal. La federació espanyola ha publicat avui divendres el full de ruta de la competició després d’haver aprovat fa uns dies que la temporada començarà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

L’equip de Javier Ruiz jugarà la primera jornada contra la Penya Esplugues B, a casa, i l’última jornada també serà com a local contra el Ripollet, previst pel 6 de març del 2021. La primera fase es disputarà en una lligueta a dues voltes, amb un total de 18 jornades. La Concòrdia descansarà a la jornada 7 i 16. La resta de rivals de les llagostenques en l’agrupació 2A són els catalans AECS L’Hospitalet, Mataró, Castelldefels, CN Caldes, Eixample i de les Illes Balears, l’Atlético Mercadal.

L’objectiu de la Concòrdia és classificar-se entre els quatre primers classificats del grup 2A per disputar la segona fase per l’ascens, en cas contrari aniria a la segona fase per la permanència. En tots dos casos, els punts aconseguits de la primera fase s’arrosseguen a la segona i es disputaran només partits contra els rivals del grup 2B. En la segona fase per l’ascens, els quatre primers classificats aconseguiran el bitllet per fer la promoció d’ascens; i en la segona fase per la permanència, els cinc últims classificats descendiran de categoria.

Publicitat

Publicitat