Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La Concòrdia crea un canal de Youtube per emetre els partits

El CD la Concòrdia ha posat en marxa un canal de Youtube amb l’objectiu d’emetre en directe els partits de futbol sala de la temporada 2020-2021. En un principi, es preveu que els partits es juguin sense públic i per aquest motiu el club va idear que emetre’ls seria una manera de seguir apropant el futbol sala als aficionats.

El club ha engegat una campanya per les xarxes socials amb l’objectiu de sumar un miler de subscriptors, per poder emetre els partits en directe. En cas de no aconseguir-ho, es podrien enregistrar i emetre’ls en diferit. “El motiu és tecnològic, perquè si arribem a un miler de subscriptors, podríem emetre els partits amb dades mòbils. En cas de no arribar, es complica perquè ho hauríem de fer amb un ordinador i és més complex”, explica el coordinador del club, Ivan Beas, que se satisfà d’aconseguir en pocs dies gairebé mig miler de subscriptors. “Quan podem, potser fins i tot emetem algun partit amistós”, remarca Beas.

El 17 i 18 d’octubre, inici de la Segona Divisió

D’altra banda, la Concòrdia ja sap que començarà la Segona Divisió espanyola el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. La federació espanyola ha dividit el segon grup en dos subgrups de nou equips. L’equip llagostenc està al grup 2A amb l’Eixample, Castelldefels, l’AECS L’Hospitalet, el Ripollet, la Penya Esplugues, el Mataró, el CN Caldes i el Mercadal de les Illes Balears. La lligueta es disputarà en dues voltes i els quatre primers classificats passaran a una segona fase d’ascens, que jugaran contra els quatre millors del grup 2B; mentre que els cinc últims passaran a una fase de permanència, també contra equips del grup 2B. La federació espanyola encara no ha publicat el calendari de la competició.

Publicitat

Publicitat