Aquest dijous ja es poden fer les inscripcions als cursos de català

0
378

L’Oficina de Català de la Llagosta obre demà les inscripcions als cursos de català que es posaran en marxa properament. Aquest any, es continuaran oferint cursos presencials, això sí, complint amb totes les mesures de seguretat i higiene arran la Covid-19.

Les inscripcions per al nou alumnat es podrà fer del 17 al 25 de setembre. Avui dimecres, finalitza el termini reservat per als alumnes de cursos anteriors. Les persones interessades poden informar-se de l’oferta de cursos i fer la inscripció al web del Consorci per a la Normalització Lingüística. Si alguna persona ha de ser atesa presencialment, pot demanar hora a l’Oficina de Català de la Llagosta, al telèfon 93 560 39 11 (ext. 5047) als matins, i al telèfon 93 545 15 40 a les tardes.

Hi ha la possibilitat de fer cursos presencials, amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19, per als nivells Inicial, Bàsic i Elemental; semipresencials, 50 % presencial i 50 % en línia per als mateixos nivells; presencial 75 %, amb el 75 % del curs presencial i 25 % en línia, també per als mateixos nivells; i en línia, amb una aula virtual i un entorn d’aprenentatge amb algunes sessions en directe, aquesta opció s’ofereix per a tots els nivells, des de l’Inicial fins al nivell Superior.

Publicitat