Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Animalets la Llagosta estrena web

L’entitat proteccionista de la nostra localitat té un nou canal per promoure l’adopció dels gats que té al refugi, l’apadrinament i la captació de socis. El web és www.animaletslallagosta.org.

El nou portal d’Animalets presenta un buscador dels gats que té recollits, es pot seleccionar per sexes i per edats. També podem consultar la galeria fotogràfica dels felins que hi ha al refugi, amb el nom i les característiques de cadascú.

Un altre apartat del portal és el de l’apadrinemant. Animalets ofereix la possibilitat d’apadrinar un gat a aquelles persones que no el puguin tenir a casa. L’apadrinament consisteix en una aportació mensual de deu euros que serviran per poder tenir cura de la seva alimentació i de la seva salut. Els padrins i les padrines rebran mensualment un informe de com està el gat.

Per últim, a través del web d’Animalets també hi ha la possibilitat de fer-se soci de l’entitat. La quota anual és de quinze euros. A més, les persones sòcies tenen la possibilitat de participar en diferents tasques com manteniment del refugi, jardineria, promoció de l’entitat,…

Animalets també s’ha vist afectat per la pandèmia. A més de la disminució d’ingressos, ja que no poden instal·lar l’habitual paradeta de productes solidaris, han vist com augmentaven els gats abandonats. En el que portem d’any, porten rescatats prop de 50 felins, alguns d’ells cries. Tots ells estan en adopció.

L’associació també ha obert un usuari de wallapop per donar sortida al material de la paradeta solidària i poder mantenir una mínima font d’ingressos.

Publicitat

Publicitat