Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té tretze persones ingressades per Covid-19

A l’Hospital de Mollet, hi ha ingressades tretze persones per Covid-19, segons ha confirmat aquest centre en un comunitat, en el qual s’afegeix que la situació actual és d’estabilitat i això ha permès realitzar de nou l’activitat habitual de l’hospital i tornar a iniciar projectes clau. S’està realitzant el 100% de l’activitat quirúrgica i de consultes externes.

Per preparar-se per a una possible segona onada de Covid-19, l’Hospital de Mollet ha anat posant en marxa diferents mesures destinades a sectoritzar espais claus i a esponjar les zones d’espera per assegurar les distàncies de seguretat. Es mantindrà obert el nivell 1 d’Urgències en els antics espais de l’ASSIR per esponjar espais, sectoritzar les urgències respiratòries i disposar de més boxs d’atenció preparats per un possible increment dels casos.

Les consultes d’oftalmologia i clínica del dolor es seguiran realitzant al carrer del Vallès, fet que ha permès oxigenar les sales d’espera de consultes externes de l’hospital.

S’estan ampliant les sales d’espera de la planta -1 corresponents al servei de cirurgia, diagnòstic per la imatge, obstetrícia i laboratori, que augmentaran el nombre de seients, major il·luminació i més dispositius televisius.

S’han reubicat les consultes de pediatria a la zona de consultes A, creant un àrea matern-infantil de ginecologia, obstetrícia i pediatria.

Així mateix, l’Hospital disposa d’una Pla de Contingència que s’aplicarà en funció de la situació epidemiològica que visqui l’entorn de referència i del possible l’increment del nombre d’ingressos.

Per altra banda, s’ha posat en marxa també Connecta Famílies de l’Hospital de Mollet, una aplicació mòbil per a acompanyants que permet saber sempre que es vulgui en quin moment del procés quirúrgic es troba la persona atesa. Aquesta informació, que també es podrà visualitzar a través de pantalles a l’hospital, ajuda a l’acompanyant a estar més informat i viure l’experiència de manera molt més positiva. A dia d’avui ja són més de 400 les persones que s’han descarregat l’aplicació.

Publicitat

Publicitat