Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

La neteja de la riera de Caldes, activitat de la Let’s Clean Up Europe

El proper 19 de setembre es farà a la Llagosta la jornada Let’s Clean Up Europe, una acció de sensibilització sobre temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus i la netedat. El nostre municipi participa d’aquesta iniciativa europea netejant un tram de la riera de Caldes.

Qualsevol persona pot prendre part en aquesta jornada, que es desenvoluparà el dissabte 19 de setembre a partir de les 9.45 i fins a les 13 h, aproximadament. El punt de trobada serà la plaça d’Antoni Baqué. Per formar part d’aquesta acció mediambiental cal inscriure’s al web de l’Ajuntament de la Llagosta.

Es recomana portar roba i calçat còmode i l’esmorzar. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. És obligatori l’ús de mascareta i el manteniment de la distància de seguretat durant la realització de l’activitat. Es faran grups de neteja que no superin les 10 persones.

Publicitat

Publicitat