Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Els tres equips del Club Petanca inicien la lliga diumenge

Els tres equips absoluts del Club Petanca La Llagosta començaran les seves respectives lligues de la Federació Catalana de Petanca diumenge. Aquesta temporada, l’entitat de la nostra localitat compta amb un sènior femení a la Segona Catalana, un primer equip masculí a la Segona Catalana i un segon equip masculí a la Quarta Catalana.

L’equip amb l’objectiu més ambiciós és el sènior femení, que lluitarà per l’ascens. “S’ha reforçat amb un parell de jugadores, entre elles recuperem a Tina. Tenim un molt bon equip i l’objectiu és tornar a pujar de categoria”, admet un dels directius del club, Jona Ávila. El conjunt femení rebrà diumenge en la primera jornada al Cerdanyola, a les 10 h a les pistes municipals de petanca.

En l’estructura masculina, el primer equip rebrà diumenge a les 9 h el Montcada, mentre que el segon equip visitarà diumenge La Concòrdia de Sabadell. L’objectiu dels dos conjunts masculins és la permanència.

Aquesta temporada els grups s’han reduït a tan sols vuit equips, amb dues voltes. Les pistes municipals s’han hagut de condicionar a la nova normativa per la Covid-19. D’aquesta manera, l’amplada de les pistes passen de 4 a 3,5 metres “per obrir un pas entre els jugadors, segons diu la normativa”, explica Ávila. A banda d’això, hi ha gels per aplicar en les mans i les boles.

Publicitat

Publicitat