Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El Club Esportiu La Llagosta completa l’estructura de la base

El Club Esportiu La Llagosta ha completat l’estructura del futbol base masculina després de molts anys. El club va iniciar la setmana passada els entrenaments de la pretemporada amb equips a totes les categories de formació, des d’escola fins a juvenil.

Aquesta temporada 2020-2021, el club compta amb un equip d’escola, dos prebenjamins, un benjamí, quatre alevins, un infantil, un cadet i dos juvenils. “Estem acabant de tancar els equips de juvenil i prebenjamí, però aquesta temporada després de molts anys tenim tota l’estructura masculina completa”, informa el coordinador, José Ángel Venero.

A banda de la base, el club enguany comptarà novament amb el sènior masculí que competirà a la Quarta Catalana. Si bé la Federació Catalana de Futbol va avançar fa uns mesos que la lliga començaria el 10 i 11 d’octubre, encara no s’han publicat els calendaris de competició. Tot i això, l’equip preveu disputar la pròxima setmana un amistós a casa contra el Bonaire.

Publicitat

Publicitat