El Club Esportiu La Llagosta completa l’estructura de la base

0
55

El Club Esportiu La Llagosta ha completat l’estructura del futbol base masculina després de molts anys. El club va iniciar la setmana passada els entrenaments de la pretemporada amb equips a totes les categories de formació, des d’escola fins a juvenil.

Aquesta temporada 2020-2021, el club compta amb un equip d’escola, dos prebenjamins, un benjamí, quatre alevins, un infantil, un cadet i dos juvenils. “Estem acabant de tancar els equips de juvenil i prebenjamí, però aquesta temporada després de molts anys tenim tota l’estructura masculina completa”, informa el coordinador, José Ángel Venero.

A banda de la base, el club enguany comptarà novament amb el sènior masculí que competirà a la Quarta Catalana. Si bé la Federació Catalana de Futbol va avançar fa uns mesos que la lliga començaria el 10 i 11 d’octubre, encara no s’han publicat els calendaris de competició. Tot i això, l’equip preveu disputar la pròxima setmana un amistós a casa contra el Bonaire.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí