Un vuitantena de persones es van apropar ahir al Centre Cultural per donar sang

0
497

Del total de 81 persones que van inscriure’s per donar sang, quatre no ho van poder per diversos motius. Així, la captació es va saldar amb 77 donacions de sang efectives i dues es van fer donants de medul·la. Ahir, set veïns i veïnes de la nostra localitat van donar sang per primera vegada.

La resposta de les persones donants de la nostra localitat ha complert novament les previsions del Banc de Sang, sobretot tenint en compte la situació de pandèmia provocada per la Covid-19. Per donar sang calia reservar hora prèviament. Aquesta ha estat la tercera captació de l’any del Banc de Sang a la nostra localitat, la segona en temps de Covid-19.

A la primera captació de l’any a la Llagosta, que es va fer només en horari de tarda, es van aconseguir 27 donacions; a la segona, que es va desenvolupar els dies 2 i 3 de juny, es va arribar a les 155. Així, en el que portem d’any, s’ha arribat a les 259 donacions, amb més d’una quinzena de nous donants.

Publicitat