Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

La Murga proposa sis activitats virtuals per recordar la Festa Major

La Murga ha proposat sis activitats virtuals per recordar la Festa Major, que enguany no se celebrarà per l’afectació de la Covid-19. L’entitat, una de les més participatives durant la festivitat en els darrers anys, ha publicat un calendari d’activitats virtuals per fer des de casa des d’aquest dijous a diumenge seguint les seves xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram.

La colla proposa enregistrar diversos vídeos i publicar-los per les diferents xarxes socials durant aquests dies, fent referència amb l’etiqueta #FMVirtualLaMurga2020 o #FMlaLlagosta2020. Dijous, a les 22 h, la proposta és enregistrar-se a la dutxa o banyera tirant-se un cub d’aigua amb la sessió musical de Dj AMS; divendres, a les 20 h, sortir al balcó per fer un aplaudiment al poble; i dissabte, fer una paella i mostrar-la, tal com farà la membre Encarni Campaña, i a la nit, fer un brindis virtual amb la sessió del Dj Juanfran Benítez.

Pel que fa a diumenge, la colla proposa tres activitats més al llarg del dia: a les 11 h, un taller de manualitats per a infants, amb Jordi Vila; a les 13 h, compartir fotografies de tapes gastronòmiques; i a les 18 h, fotografies de truites, tal com faran Álvaro Brun i Manoli Benítez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies