Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Concòrdia començarà la Segona Divisió estatal el 17 i 18 d’octubre


El CD La Concòrdia començarà el calendari de la Segona Divisió estatal femenina el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, així ho va comunicar fa uns dies la Reial Federació Espanyola de Futbol. L’ens federatiu està a l’espera d’un protocol sanitari, que haurà d’aprovar per poder encetar la temporada 2020-2021.

La Concòrdia va començar la pretemporada a finals de l’agost i aquest dissabte disputarà el seu primer partit amistós a la pista del Sabadell, de la Divisió d’Honor. La pròxima setmana té previst jugar un segon amistós, també fora de casa, contra el Mataró, de la Segona Divisió estatal. “Amb la Covid-19, està sent complicat jugar partits amistosos. En moltes poblacions no es disposa de pista, anem setmana a setmana per completar la pretemporada”, indica el coordinador del club, Iván Beas.

Inici entrenaments de la base

Aquest dilluns també han començat els entrenaments els dos nous equips del futbol sala base de la Concòrdia, un cadet masculí i un infantil masculí. “Estem molt contents d’haver pogut muntar dos equips de base, tot i les dificultats que hem tingut per la pandèmia. El club segueix una línia ascendent”, remarca Beas. Els dos equips ja han estat inscrits a les lligues de futbol sala de la Federació Catalana de Futbol.

Publicitat

Publicitat