Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense inicia la pretemporada


El FS Unión Llagostense va iniciar l’1 de setembre la pretemporada 2020-2021. El conjunt de la nostra localitat ha previst un total de tres amistosos abans de l’inici de la Lliga Nacional a l’octubre.

El sènior masculí preveu dissabte jugar a casa contra l’Alcalà Prat, la pròxima setmana contra Granollers i d’aquí dues contra Montmeló. “Aquesta és la nostra previsió però a causa de la Covid-19 és possible que s’hagi de canviar”, diu el president del club, Javier Castañeda, que té ganes de veure el primer partit aquest dissabte: “si és possible, es jugarà a casa. Ho farem sense públic”.

El conjunt llagostenc iniciarà el 3 d’octubre la Lliga Nacional, a casa, contra l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. La Federació Catalana de Futbol Sala preveu tancar la primera volta el 23 de gener, i la segona el 19 de juny. Enguany, la competició estarà formada per 16 equips, perquè no es va produir cap descens el curs passat.

El futbol sala base inicia entrenaments

La base del FS Unión Llagostense també va iniciar la pretemporada el passat 1 de setembre. Aquesta temporada, el club manté la seva estructura masculina competitiva amb un juvenil, dos cadets i tres infantils. A més, del sènior A i B masculí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies