Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

Comença el curs 2020-2021 a l’Escola Bressol Municipal Cucutras

Aquest matí ha començat el curs 2020-2021 a l’Escola Bressol Municipal Cucutras de la Llagosta. La pandèmia de la Covid-19 marca clarament en aquesta ocasió l’inici de l’activitat en aquest centre educatiu de la nostra localitat.

Cucutras ha començat el curs amb 56 alumnes, un de P0 (de 0 a 1 anys); 21 de P1 (d’1 i 2 anys) i 34 de P2 (fins a 3 anys). Encara hi ha places vacants en tots els grups i, per això, la matrícula està oberta. L’Escola Bressol Municipal Cucutras compta amb 107 places en total, 8 de P0, 39 de P1 i 60 de P2.

Mentre duri la situació actual de pandèmia, l’alumnat entrarà al centre per dues portes diferenciades i de forma esglaonada per evitar aglomeracions. “Es farà un rentat de mans sovint, es desinfectaran les joguines i, a més, hem dividit el pati perquè no es barregin els grups estables que hem creat”, ha explicat la directora de l’Escola Bressol Municipal Cucutras, Mónica de Dios. “Hem mantingut moltes reunions amb les famílies i també hem enviat circulars amb tota la informació”, ha afegit la directora del centre.

Publicitat

Publicitat