Dimarts, 29 novembre 2022
10.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament aprovarà avui de forma definitiva el pressupost municipal de 2020

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà aquesta tarda un ple extraordinari per videoconferència durant el qual té previst aprovar de forma definitiva el pressupost municipal de 2020. La sessió començarà a les 19.30 hores.

Només ha presentat al·legacions a l’aprovació inicial del pressupost la regidora de La Llagosta En Comú, Eva Miguel. Les seves al·legacions seran desestimades perquè no estan fonamentades en els pressupòsits previstos a Llei d’Hisendes Locals com a únics motius de reclamació contra l’aprovació inicial del pressupost general municipal.

El Consistori llagostenc va aprovar de forma inicial, durant un ple celebrat el 22 de juliol, el pressupost municipal de 2020, que és d’11.303.913 euros. El punt va comptar amb els vots a favor del PSC, ERC i Cs i amb l’abstenció de LLEC.

Durant el ple d’aquesta tarda, també està previst aprovar la modificació del contracte per a la prestació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. La modificació consisteix en el tancament d’una aula de P1 a l’Escola Bressol Municipal Cucutras, donat l’augment de famílies amb teletreball que poden conciliar la vida laboral i familiar, fet sobrevingut per la situació excepcional provocada pel Covid-19. També es modificarà la quantia del contracte amb una reducció de les despeses per un import d’11.115,30 euros.

El ple extraordinari d’aquesta tarda podrà ser seguit per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/1dMg-nIwuK8

Publicitat

Publicitat