La Biblioteca torna a obrir després de les vacances d’estiu

0
126

La Biblioteca de la Llagosta ha tornat aquesta setmana a donar servei després de les vacances d’estiu. L’equipament municipal continuarà durant la primera quinzena del mes de setembre funcionant amb cita prèvia.

Per ara, la Biblioteca ofereix els serveis de préstec, devolucions, informació bibliogràfica i la sala d’estudis. El seu horari és dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 19.30 h i dimecres de 10 a 13.30 h. Els dissabtes, el centre està tancat.

Per a sol·licitar cita prèvia es pot fer per telèfon, trucant al 93 545 15 41; per correu electrònic, a l’adreça b.llagosta@diba.cat; o a través del formulari en línia. En tots els casos, cal indicar una hora i especificar la petició. En el cas del servei de préstec, s’ha de demanar el títol del document que es vol treure o la temàtica en la que s’està interessat perquè la Biblioteca prepari el material amb antelació. En el cas de devolució de material, es demana fer servir preferentment la bústia que hi ha instal·lada a la porta de Can Pelegrí.

Per accedir a la Biblioteca cal portar el carnet d’usuari o el DNI. Per entrar a Can Pelegrí és imprescindible l’ús de la mascareta. Per ara, no es pot fer ús de les sales de lectura, ni accedir a la col·lecció, ni utilitzar els ordinadors ni les impressores.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí