Dimecres, 24 abril 2024
16 C
La Llagosta

Avui comença la matriculació al Centre de Formació d’Adults

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de la Llagosta obre avui el període de matriculacions per al curs 2020-2021. L’horari de secretària és de dilluns a dijous, de 10 a 13 h i de 17 20 h, i divendres, de 10 a 13 h. El telèfon de l’escola és el 93 574 49 81.

L’oferta formativa del CFA de la nostra localitat es mantindrà en els mateixos cursos, el de formació inicial, el Graduat el Educació Secundària, les proves de preparació per als Cicles Formatius de Grau Superior i a la Universitat, els cursos de informàtica i els de català, castellà, anglès i francès.

Inicialment les classes es faran de forma presencial. El nou director de l’escola, Abel Lacruz, ha indicat que “al CFA La Llagosta hem previst totes les mesures d’higiene i seguretat: obligació de mascareta, gel hidroalcohòlic per a neteja de mans, netejadors de superfícies, distància entre pupitres, horaris esglaonats perquè hi hagi poc alumnat alhora, i ventilació i neteja d’espais freqüent”.

Tot i que el termini finalitza el 9 de setembre, la matrícula de l’escola és viva, es a dir que mentre hi hagi places lliures es poden fer inscripcions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies