Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El CEM El Turó ofereix matrícula gratuïta durant el mes de setembre

El CEM El Turò ha obert avui la matriculació per a les activitats del curs que ara comença. El centre ofereix durant aquest mes de setembre la matrícula gratuïta. Les persones interessades poden passar per la instal·lació, al número 2 del carrer de Joaquim Blume; trucar per telèfon al 93 545 15 50; o enviar un correu electrònic a l’adreça info@cemelturo.com

L’oferta de matrícula gratuïta és vàlida de l’1 al 30 de setembre i no podran accedir a ella les persones antigues abonades del centre amb menys de sis mesos de baixa. El CEM El Turó realitza més de 60 sessions d’activitats dirigides, més de 70 sessions d’activitats virtuals, activitats júniors i infantils i una aplicació per planificar entrenaments.

El centre municipal d’esports és un espai segur que compleix amb unes estrictes mesures de seguretat i higiene davant la Covid-19. Primer de tot hi ha un control de l’aforament, per fer-ho possible, els abonats disposen d’una aplicació per reservar els espais i les sessions dirigides. A l’entrada, les persones usuàries s’han de desinfectar el calçat, tant el de carrer com l’esportiu. L’ús de mascareta és obligatori, excepte durant la pràctica de l’activitat física. A l’interior de l’equipament s’ha de mantenir la distància de seguretat. L’equipament disposa de elements de desinfecció per fer-los servir durant l’entrenament. Les persones usuàries han de portar dues tovalloles, una per al material i les màquines i una altra per a la higiene personal.

Les mesures de seguretat també inclouen un augment de la desinfecció de l’aigua de les piscines, un increment de la higiene i la desinfecció de tot l’equipament i la renovació constant de l’aire.

Publicitat

Publicitat

Més notícies