La Unió Musical La Flamenca ofereix virtualment el 15è Festival de Guitarra

0
122

La Unió Musical La Flamenca ha preparat per demà l’estrena del 15è Festival de Guitarra de la Llagosta, que es podrà veure a través de Youtube. El recital s’emetrà a partir de les 21 h.

Els responsables de l’entitat han volgut oferir aquest recital per mantenir una finestra oberta a la cultura en aquest temps de crisi sanitària provocada per la Covid-19. Inicialment, la voluntat de La Unión Musical La Flamenca, segons el seu director, Paco Garfia, “era oferir un muntatge audovisual al Centre Cultural, però finalment només podem oferir la gravació que presentarem demà“.

El festival virtual comptarà amb la participació d’una trentena d’alumnes, que interpretaran una dotzena de temes dedicats a la localitat onubense d’Alosno, el poble natal del pare de Paco Garfia i cuna dels fandangos de Huelva. Aquest any, el festival no ha pogut comptar amb el ball que acompanya habitualment a les peces musicals, però algunes d’elles estaran acompanyades al cante.

L’estrena del 15è Festival es farà aquest dissabte, 8 d’agost, a les 21 h al canal de Youtube de la Fundación Aura Seguros i es podrà seguir també per la pàgina de Facebook de La Unió Musical La Flamenca. Posteriorment, també es podrà veure pels dos canals.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí