El FS Unión Llagostense ja coneix el calendari de la Lliga Nacional 2020-2021

0
62

La Federació Catalana de Futbol Sala ja ha publicat el calendari de la propera temporada 2020-2021 de la Lliga Nacional, on milita el primer equip del FS Unión Llagostense. La competició s’iniciarà el dissabte 3 d’octubre. El club llagostenc començarà jugant a casa rebent a l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. 

La Lliga 2020-2021 tindrà setze equips. La temporada passada no es va produir cap descens a causa de la pandèmia de la Covid-19. El campió de lliga va ser el Padre Damián i el FS Unión Llagostense va acabar en vuitena posició.

El conjunt de la nostra localitat s’enfrontarà al Futsal Maçanet, l’At. Arrahona, el Bigues i Riells, el Padre Damián, l’O. Argentona, el Prat, el Corbera Autocorbera, el Montsant Sala 5, el Sansur, l’Ath. Aguilar de Segarra, el Ripoll, l’Escola Betània Patmos, l’Escola Pia Sta. Anna Mataró, el Teià Futbol Cinc i l’Albelda.

La competició començarà el 3 d’octubre i la primera volta del campionat finalitzarà el 23 de gener del 2021. La segona volta es desenvoluparà del 30 de gener al 19 de juny. Tot el calendari de la competició es pot consultar al següent enllaç de la Federació Catalana de Futbol Sala.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí