La Covid-19 marcarà la lliga de Segona Nacional femenina de futbol sala

0
94

La Real Federación Española de Futbol ha fet arribar al CD la Concòrdia les línies bàsiques que marcaran la competició a Segona Nacional femenina de futbol sala la temporada 2020-2021. Està previst que la lliga comenci el 3 d’octubre amb tot un seguit de mesures preventives davant la Covid-19.

El primer esborrany que s’ha presentat als clubs de 2a preveu la reducció del nombre d’equips que formen cada grup de la categoria, de forma que només hi hagi nou equips per grup. El grup 2, que és en el que quedaria enquadrat el CD la Concòrdia, es dividiria en dos subgrups, el 2A i el 2B.

La competició tindria tres fases. A la primera, es disputarà una lliga regular, amb partits d’anada i tornada a cada subgrup. A la segona fase s’enfrontaran, també en sistema de lliga regular, del primer al tercer classificat de cada subgrup (el 2A i el 2B), del quart al sisè i del setè al novè. A la tercera fase, prenent com a referència la classificació final de la segona fase, els primers de la taula disputaran el play off d’ascens i els darrers cinc classificats seran els que baixin de categoria.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí