32 alumnes de l’Institut Marina aproven els exàmens d’accés a la universitat

0
258

32 dels 34 alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta que han fet aquest mes de juliol les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat els exàmens. Així ho han confirmat aquest matí des d’aquest centre educatiu, on estan molt satisfets amb aquest percentatge d’estudiants que han superat les proves.

Naim Muñoz, amb un 8,2, ha estat l’alumne de l’INS Marina que ha tret la nota més alta a les PAU. Muñoz tenia Matrícula d’Honor de Batxillerat amb un 9,67.

Tots els estudiants de l’INS Marina que han fet aquest any les PAU havien estudiat Batxillerat. Els alumnes llagostencs van realitzar en aquesta ocasió l’antiga selectivitat a les instal·lacions de l’Institut Vicenç Plantada de Mollet del Vallès.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí