Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El ple ordinari de juliol se celebrarà dijous a les 19 hores

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà dijous a les 19 hores per via telemàtica el ple ordinari del mes de juliol. El punt més destacat de la sessió serà l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística de la Llagosta pel que fa al sector de la Miralda, on està previst crear una gran zona verda i construir 200 habitatges, 68 dels quals seran en règim de protecció.

Durant el ple, també està previst ratificar el Decret d’Alcaldia per raó del qual es va acordar comparèixer davant del Tribunal Suprem en la defensa dels interessos de l’Ajuntament de la Llagosta davant de l’escrit de preparació del recurs de cassació presentat per l’empresa GEAFE contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que donava la raó al Consistori llagostenc en el litigi que mantenen les dues parts sobre el tancament definitiu del procés d’intervenció de la gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó.

També es ratificarà el Decret d’Alcaldia d’aprovació de la interposició d’accions legals contra l’aprovació de la Llei 5/2020, del 29 d’abril, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic i de creació de l’impost sobre les instal·lacions que incideixen en el medi ambient, en la part de modificació de la Llei 12/2009, d’educació de Catalunya. L’Ajuntament no està d’acord en alguns aspectes d’aquesta llei pel que fa al finançament de les escoles bressol municipals.

Durant el ple de juliol, també es debatran quatre mocions. El grup municipal de Ciutadans ha presentat una per a la instal·lació de màquines de reciclatge d’envasos amb incentiu.

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat una altra per a l’eliminació de la taxa rosa i per a la bonificació de productes d’higiene femenina.

La Plataforma de Sanitat Pública del Baix Vallès ha presentat la moció No més morts evitables en residències i geriàtrics.

Finalment, al ple també es debatrà una moció del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya en relació a la gestió sanitària de la Generalitat sobre els nous brots de la Covid-19 als municipis.

El ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes. Les persones que vulguin participar-hi han d’omplir el formulari que trobaran al web municipal abans de les 12 hores de dijous.

La sessió es podrà seguir per Youtube en el següent enllaç: https://youtu.be/qSlqfu7Ai2Q

Publicitat

Publicitat