La Llagosta registra tretze casos de coronavirus en dues setmanes

0
123

A la Llagosta hi ha 13 casos confirmats de coronavirus en les darreres dues setmanes, segons les dades facilitades de l’informe de la Regió Sanitària Metropolitana Nord del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En els darrers set dies, s’han registrat a la nostra localitat vuit casos nous, que s’acumulen als cinc que ja hi havia confirmats la setmana anterior.

Pel que fa als casos dels municipis del nostre entorn, dins de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, a Mollet hi ha 23 casos confirmats (10 en els darrers set dies); a Santa Perpètua, 21 (12); a Martorelles, 1 (1); a Parets, 2 (2); i entre Montornès i Montmeló, 4 (1).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí