Dimarts, 19 març 2024
20.6 C
La Llagosta

Antonio García celebra amb èxit la desena edició del seu campus d’handbol


Antonio García Robledo ha celebrat amb èxit la desena edició del seu campus d’handbol, que va tenir lloc del 28 de juny al 18 de juliol a la Casa de colònies El Company de Vilanova de Sau. Durant les tres setmanes del casal esportiu del llagostenc van participar un total de 130 joves, d’entre 7 i 16 anys.

El campus d’enguany s’ha disputat amb diverses mesures per evitar la Covid-19, que després de tres setmanes s’ha celebrat sense cap incident. “Considero que hem estat uns privilegiats, ja que tot i respectant i portant a terme tots els protocols establerts, res ens assegurava estalviar-nos algun incident… hem pres riscos i gràcies a Déu, ha sortit tot bé, i no hem tingut cap problema”, ha explicat al seu Twitter, Antonio García Robledo, que ha destacat que aquest ha estat “el projecte més complex, difícil i exigent que mai abans havia afrontat… però sens dubte és el que més felicitat i orgull em fa sentir“.

Antonio García Robledo ha donat les gràcies als infants, als seus familiars, patrocinadors i monitors i monitores per participar en la desena edició del campus.

Publicitat

Publicitat

Més notícies