Antonio García celebra amb èxit la desena edició del seu campus d’handbol

0
300
Fotografia: Campus Antonio García Robledo


Antonio García Robledo ha celebrat amb èxit la desena edició del seu campus d’handbol, que va tenir lloc del 28 de juny al 18 de juliol a la Casa de colònies El Company de Vilanova de Sau. Durant les tres setmanes del casal esportiu del llagostenc van participar un total de 130 joves, d’entre 7 i 16 anys.

El campus d’enguany s’ha disputat amb diverses mesures per evitar la Covid-19, que després de tres setmanes s’ha celebrat sense cap incident. “Considero que hem estat uns privilegiats, ja que tot i respectant i portant a terme tots els protocols establerts, res ens assegurava estalviar-nos algun incident… hem pres riscos i gràcies a Déu, ha sortit tot bé, i no hem tingut cap problema”, ha explicat al seu Twitter, Antonio García Robledo, que ha destacat que aquest ha estat “el projecte més complex, difícil i exigent que mai abans havia afrontat… però sens dubte és el que més felicitat i orgull em fa sentir“.

Antonio García Robledo ha donat les gràcies als infants, als seus familiars, patrocinadors i monitors i monitores per participar en la desena edició del campus.

Publicitat