La Concòrdia recupera els equips masculins de formació

0
480

El CD La Concòrdia tindrà com a mínim un equip masculí la temporada 2020-2021. El club de la nostra localitat preveu un infantil masculí i treballa per enllestir també un cadet infantil.

El club ha fet una crida per xarxes socials per buscar més nois en edat formativa, a banda de noies. “Ara per ara tenim confirmat un infantil masculí i ens faltarien un parell de jugadors per muntar també un cadet”, admet el coordinador del club, Iván Beas, que treballa per construir una estructura masculina i femenina a l’entitat.

Amb l’equip infantil masculí, la Concòrdia recupera els equips masculins que des de la temporada 2014-2015 no en tenia cap. Aleshores va comptar amb un cadet masculí. La temporada passada, el club tan sols va presentar el sènior femení, que milita a la Segona Divisió espanyola.

Publicitat