El Joventut Handbol iniciarà la Tercera Catalana contra l’Escola Vendrell el 4 d’octubre

0
232

El Joventut Handbol La Llagosta començarà la nova temporada de la Tercera Catalana el 4 d’octubre contra l’Escola Vendrell, a casa. La Federació Catalana d’Handbol ha publicat el calendari de la campanya 2020-2021.

El conjunt de la nostra localitat ha estat enquadrat al grup A de la Tercera Catalana. La resta d’equips de l’agrupació són Cardedeu B, Ripollet, Castellbisbal, Sant Andreu de la Barca-El Papiol, Sant Andreu, Tarragona i l’Esplugues C. “Un dels rivals més complicats serà el Ripollet, però no sabem si té moltes baixes. També ens trobarem amb dos conjunts amb jugadors joves, Cardedeu B i Esplugues C, similar a la plantilla que nosaltres tindrem”, admet el responsable esportiu del Joventut Handbol, Xavi Canalejas, que admet que l’objectiu de l’equip serà la permanència.

La temporada es disputarà en una primera fase regular, que després dividirà l’agrupació en fases d’ascens i permanència.

Luis Canalejas torna a ser l’entrenador

El Joventut Handbol ha confirmat que l’entrenador del sènior masculí serà Luis Canalejas, que torna a la banqueta després de deixar-ho a principis del 2020. Aleshores, Max Boeck i Adri Gayán van ser els encarregats de dirigir l’equip fins a final de temporada. La plantilla de la pròxima temporada “serà molt jove”, explica Xavi Canalejas, que comptarà també amb alguns jugadors veterans, com ara Sergio Valero, Raúl López i Iván. “Tenim jugadors que tornen i que feia anys s’havien format aquí. Ara aquests són jugadors de primer any sènior i d’altres, que també han tornat, que són juvenils però que formaran part de l’equip. Tenim una bona plantilla”, remarca el responsable esportiu.

L’objectiu del Joventut Handbol és la permanència. L’equip començarà la pretemporada el 24 d’agost.

Publicitat