Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Paula Jiménez torna a passar pel quiròfan


Paula Jiménez ha tornat a passar pel quiròfan per superar una nova lesió de gravetat. La jugadora de La Concòrdia ha estat operada amb èxit d’un trencament de lligaments de la cama dreta, que just feia uns mesos que s’havia recuperat d’un trencament de lligaments de la cama esquerra. La previsió és que Paula Jiménez no torni a la dinàmica de l’equip fins al primer trimestre del 2021.

“Es va notar unes molèsties després de tornar aquesta temporada i ja les últimes jornades abans de la suspensió de la temporada no va poder jugar perquè li van confirmar el trencament”, admet el coordinador de La Concòrdia, Iván Beas, que assegura que el cos tècnic i la secretaria confien en la seva tornada: “tenim una previsió d’una plantilla amb dotze jugadores, incloent-hi Paula Jiménez. Tornarà després del Nadal o abans de Setmana Santa”.

Pendents del calendari oficial

La Concòrdia preveu la tornada als entrenaments l’última setmana d’agost, tot i que encara estan pendents de la publicació del calendari de la Segona Divisió espanyola. La plantilla, que tornarà a ser dirigida per Javier Ruiz, va entrenar-se a finals del juny durant dues sessions. “Tan sols vam fer una mica de grup, per ajuntar la plantilla amb les noves incorporacions. Dos entrenaments, que tampoc vam forçar físicament perquè no competiran fins més endavant”, explica la jugadora Sonia Blanco.

La Concòrdia ha fitxat un total de tres jugadores amb la portera Mónica Utrilla, l’ala-pivot Paula Hita i l’ala-tanca Laura Botifoll.

Publicitat

Publicitat