Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CE La Llagosta començarà el nou curs de Quarta Catalana el 10 i 11 d’octubre

La Federació Catalana de Futbol ha donat llum verd a les dates d’inici de competició del futbol per la temporada 2020-2021. L’acord, aprovat en la reunió de la Junta Directiva corresponent al mes de juliol, determina que la categoria de la Quarta Catalana de futbol, on hi ha el CE La Llagosta, comenci la lliga el 10 i 11 d’octubre. També en futbol base, tota la Primera Divisió ho farà el 17 i 18 d’octubre; mentre que la resta de categories formatives començaran el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre.

L’ens federatiu preveu com a dates de descans el Nadal, sense competició els caps de setmana del 27 de desembre i el 3 de gener, així com també la Setmana Santa, amb aturada el 4 d’abril. Tanmateix, s’habilitaran com a dates per competir el pont de la Puríssima, el 6 de desembre, i també el Carnestoltes, el 14 de febrer, amb motiu de la situació extraordinària produïda per la crisi sanitària de la Covid-19, que obliga a confeccionar uns calendaris més compactes. “Aquestes dates estan subjectes a possibles modificacions, en cas de no poder començar les competicions per motius sanitaris”, informa l’FCF.

El sènior masculí del CE La Llagosta va començar aquesta setmana uns entrenaments per planificar i definir la plantilla de la pròxima temporada. L’equip compta amb una vintena de jugadors i gairebé una desena que estan a prova. L’equip seguirà sent dirigit pels entrenadors José Bermejo i Manuel Igelsias.

Publicitat

Publicitat

Més notícies