Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Abel Lacruz, nou director de l’Escola d’Adults


Abel Lacruz, de 41 anys, és el nou director del Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta després de la jubilació d’Isabel Soler, que portava tres dècades al centre llagostenc. Lacruz és professor a l’Escola d’Adults de la nostra localitat des de fa vuit anys i porta set formant part de l’equip directiu fent tasques de secretaria i tresoreria. A més, com a educador imparteix classes d’anglès, de francès, informàtica, formació d’ESO i els accessos a la universitat, i els graus superior i mitjà de la formació professional.

L’Escola d’Adults ofereix ensenyaments de Primària, Secundària, informàtica, català, castellà, francès, anglès, formació per preparar l’accés als cicles de grau superior i a la universitat i el graduat en ESO. El centre mantindrà la matrícula oberta durant el mes de setembre amb l’objectiu d’impartir el màxim de classes presencials. “Tenim el repte d’afrontar aquests temps de la Covid-19 al centre i la idea és fer el màxim de classes presencials, tot i que també treballem en l’opció d’oferir un híbrid amb classes presencials i altres des de casa”, explica el nou director, Abel Lacruz, que recorda que el centre llagostenc suma prop de 600 alumnes cada curs.

Lacruz vol portar una direcció continuista en el centre de formació d’adults de la Llagosta, seguint la línia d’Isabel Soler. “Assumeixo la direcció amb molta il·lusió i amb ganes de continuar la bona feina d’Isabel Soler”, explica el nou director, que vol incidir en la formació d’adults en la llengua catalana i en les noves eines tecnològiques: “hem de seguir amb l’aprenentatge de les noves tecnologies perquè hem vist que són molt necessàries en aquests dies”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies