Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La Diputació posa en marxa Digiemprèn, una plataforma per digitalitzar el comerç

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa la plataforma de formació Digiemprèn, que va adreçada a comerciants, serveis, creadors i artesans. L’eina d’aprenentatge web ofereix cursos online, destinats a apropar el món digital i trobar eines i informació per crear un negoci online. A més dels materials d’un curs tradicional, els comerciants disposaran de vídeos i lectures, així com fòrums que ajuden a construir una comunitat per als usuaris i professorat on intercanviar dubtes i opinions.

La web ofereix realitzar cursos gratuïts de tres setmanes amb vídeos tutorials, material descarregable i exercicis voluntaris; i miniguies, amb vídeos de deu minuts amb consells sobre el dia a dia d’un negoci online. Si es vol realitzar els cursos de la plataforma, cal que emplenar un formulari.

Publicitat

Publicitat