Óscar Sierra: “Creiem que podrem crear unes 200 places d’aparcament”

0
804

L’alcalde Óscar Sierra ha fet balanç del primer any del mandat 2019-2023 en una entrevista en directe al canal de Facebook de l’Ajuntament de la Llagosta, que s’ha vist afectat per la Covid-19. Tot i això, l’administració local ha tirat endavant alguns projectes, com ara la creació d’una vintea de noves places d’aparcament als carrers de Joaquim Blume i del Progrés. Tot i que l’Ajuntament confia, segons ha dit el mateix alcalde, “en la creació d’uns 200 aparcaments”.

La planificació de nous aparcaments a la Llagosta passa per la creació d’entre una seixantena i una vuitantena de noves places en uns terrenys davant del carrer de Víctor Català, i una setantena més a la via en paral·lel de la Riera Seca, a l’alçada dels terrenys de Can Xiquet. “Potser aquests dos espais no estan al centre, però els dies que hi ha dificultat per aparcar podria es anar-hi allà i creiem que, sense dificultat, aparcar”, ha avançat l’alcalde.

Durant la conversa, l’alcalde ha remarcat altres projectes que s’han dut a terme durant el primer any, com ara enllestir la primera fase de la rehabilitació de la masia de Can Baqué, que l’administració local preveu obrir pròximament un procés participatiu per definir el seu ús. “A mi m’agradaria que fos un espai polivalent”, ha comentat l’alcalde. També ha dit Óscar Sierra que els tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius es tiraran endavant properament. “Estem en una fase en la qual els tècnics estan trucant els responsables de les tres propostes guanyadores per executar els projectes”, ha comentat Sierra, que confia enllestir la dignificació de la colònia de gats, la creació del parc de cal·listènia i els nous espais vers i d’arbres.

La Llagosta i la Covid-19

“Desitjo que el veïnat de la Llagosta cregui que el seu Ajuntament hagi estat a l’altura en aquests complicats dies”, ha dit l’alcalde, que ha advertit que hi ha cinc famílies afectades per coronavirus, en l’actualitat, i hi ha una persona ingressada a l’hospital, segons registra el comitè de seguiment del coronavirus de l’Ajuntament. En aquest sentit, el batlle de la nostra localitat ha destacat el bon comportament en termes generals de la ciutadania, tot i que ha advertit de la importància de posar-se la mascareta en sortir al carrer.

Durant aquests dies, Sierra ha insistit que l’Ajuntament ja ha cancel·lat la Festa Major, tot i que fins a l’últim moment “valorarem si podem muntar alguna activitat, però no direm que sigui la Festa Major”. A més, l’alcalde ha remarcat la gestió de l’administració local per adaptar-se a les necessitats de la ciutadania oferint els serveis presencial, telefònic i telemàtic.

Publicitat