Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Detingut un menor per un delicte contra la salut pública

La Policia Local de la Llagosta va detenir dissabte un menor de Santa Perpètua de Mogoda de 16 anys per un delicte contra la salut pública. Els agents li van intervenir 120 grams de diferents drogues. L’actuació policial va tenir lloc a les 19.25 hores al Parc Popular.

Una patrulla estava fent tasques de seguretat ciutadana, igual que es fa habitualment en altres llocs de la nostra localitat, quan es va adreçar a un grup de joves per informar-los sobre l’obligatorietat de portar la mascareta. Un d’ells es va posar especialment nerviós i va intentar marxar. Els agents van procedir a identificar-lo i el van escorcollar. En aquell moment, li van intervenir diferents peces de droga, una de 94 grams, una altra d’onze i una tercera de quinze, algunes d’elles preparades per a la seva venda. El detingut va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Publicitat

Publicitat