Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

L’HC Vallag decideix no competir la temporada 2020-2021 per falta de jugadors

L’HC Vallag no competirà la temporada 2020-2021 amb cap equip. La junta directiva del club llagostenc ha decidit que el curs vinent no presentarà cap combinat, ni sènior ni de formació, i es donarà de marge una temporada per decidir si tornen. “Malauradament no disposem de gent suficient per poder fer algun equip en òptimes condicions”, ha assegurat en una nota el club, que també ha lamentat “la situació que deixem a moltes famílies sense equip”.

El club no abaixa la persiana del tot, però sí que es manté en suspensió durant la pròxima temporada amb l’objectiu de tornar el curs 2021-2022. “Lluitarem durant aquesta pròxima temporada per aconseguir tot el necessari per tornar la campanya següent, encara amb més força per continuar lluitant contra els millors equips, com hem fet fins ara”. A més, el club ha criticat la pèrdua de jugadors dels darrers anys, per marxar a d’altres clubs. “És evident que mentre se segueixi premiant des de les institucions a les persones que, en comptes de construir i lluitar per l’esport del nostre municipi,es dediquin a infravalorar els valors, l’educació i la gestió de la resta d’entitats, seguirem jugant en inferioritat amb la resta de municipis”, aclareix la nota

El primer equip es desfà

El sènior masculí de l’HC Vallag, que havia assolit la permanència a la Segona Catalana, tampoc competirà el curs vinent i perdrà la categoria. “La plaça es perd i si la temporada 2021-2022 decidim tornar, ho faríem a la categoria més baixa de la federació Catalana d’Handbol”, ha explicat el coordinador de l’HC Vallag, Javi Iglesias.

De fet, el responsable esportiu adverteix que el club intentarà fer activitats amb les escoles i l’handbol formatiu el pròxim curs. Tot i que Iglesias admet que si no s’aconsegueix recuperar l’activitat esportiva i tampoc hi ha persones disponibles pel club per la campanya 2021-2022, el club podria desaparèixer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies