Dimarts, 23 abril 2024
13.2 C
La Llagosta

Janet Martínez marxa de l’Espanyol B


Janet Martínez, de 19 anys i de la Llagosta, ha decidit marxar del filial del RCD Espanyol per centrar-se en els estudis. En acabar la temporada 2019-2020, la veïna de la nostra localitat va decidir posar punt final a sis temporades dins el club blanc-i-blau, jugant les dues darreres al segon equip femení de la Primera Divisió Nacional.

La llagostenca, que juga de portera, ha complert un dels seus somnis aquesta mateixa temporada després de debutar amb el primer equip a la Primera Divisió espanyola, màxima categoria. La veïna de la nostra localitat va jugar uns minuts en el duel contra el Betis al camp de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, que va acabar en empat a dos gols el 13 d’octubre del 2019. “Sabia que podia arribar en qualsevol moment. Anava a la banqueta i es va donar contra el Betis, vaig sortir molt nerviosa”, admet Janet Martínez, que recorda l’estima de l’afició: “el públic sencer em va aplaudir quan vaig entrar al camp, va ser tot un orgull”.

Janet Martínez ha decidit que ara se centrarà en els estudis, fent un cicle superior de laboratori clínic i biomèdic. “El club comptava amb mi però és molt sacrifici amb quatre dies d’entrenament a la setmana i, a més, el viatge del partit”, diu la llagostenca, que admet que “és una decisió dura perquè l’Espanyol és un club amb nom i fa pena marxar, però crec que és el millor per a mi”.

Tot i la seva decisió, la llagostenca té la intenció de compaginar els estudis amb un nou destí futbolístic la temporada 2020-2021, però encara no ha decidit a quin club anirà “perquè estic estudiant les diverses ofertes que tinc”, diu.

Janet Martínez va començar a jugar futbol amb el CE La Llagosta fins a infantil, quan va fitxar pel RCD Espanyol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies