Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense i l’HC Vallag suspenen els tornejos d’estiu


El FS Unión Llagostense i l’HC Vallag han decidit suspendre els tornejos de categoria sènior que acostumaven a celebrar durant l’estiu. Els dos clubs han decidit no disputar els campionats per l’afectació del coronavirus. Mentre que el torneig de 24 hores de futbol sala era tota una referència, el d’handbol hauria disputat enguany la seva segona edició.

Pel que fa a la base, enguany tampoc s’han celebrat altres tornejos com ara el Joan Gelabert del CE La Llagosta, el Torneig Vila La Llagosta del CB La Llagosta 2017, el de futbol sala femení del CD La Concòrdia i el Torneig d’Estiu de futbol sala de l’Ajuntament i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure.

Publicitat

Publicitat