Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebra un torneig amb una cinquantena de participants

El Joventut Handbol La Llagosta va celebrar divendres el Torneig mini d’handbol amb una cinquantena de participants. El club va organitzar un campionat amistós, en un format de partits de quatre contra quatre, que va servir per acomiadar la temporada 2019-2020.

La trobada va comptar amb esportistes de totes les edats, des de benjamins fins a sèniors, que van estar separats els seus partits per franges d’edat a la pista poliesportiva de la plaça d’Anne Frank. Tot i que la franja amb més equips va ser la d’infants i cadets, que va comptar amb la participació d’equips d’altres localitats, com ara Polinyà. “L’objectiu era tornar a agafar sensacions de l’handbol i revitalitzar l’esport al municipi, que feia quatre mesos que no fèiem res. Vam pensar fer entrenaments, però vam considerar que no tenien sentit i que seria més maco fer un torneig, 4×4, en l’aire lliure”, va explicar el responsable esportiu del Joventut Handbol La Llagosta, Xavier Canalejas, que va valorar positivament la participació d’una cinquantena d’esportistes.

La trobada va tenir mesures higièniques i de desinfecció entre els participants. Entre aquestes, es desinfectava la pilota en acabar cada partit, també les mans dels jugadors i jugadores, que quan no jugaven havien de portar mascareta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies