El Joventut Handbol celebrarà divendres un torneig de mini handbol

0
439

El Joventut Handbol La Llagosta celebrarà divendres un torneig de mini handbol a la pista poliesportiva de la plaça d’Anne Frank, de 18.30 a 23.30 hores. El campionat tindrà diverses categories des dels benjamins fins als jugadors sèniors. “Teníem ganes de tornar a les pistes i serà una manera d’acomiadar la temporada”, admet el responsable esportiu del club, Xavier Canalejas.

El club organitzarà el campionat per franges d’edat: de 18.30 a 20 hores, benjamins i alevins; de 20-15 a 21.45 hores, infantils i cadets; i de 22 a 23.30 hores, juvenils i sèniors. El torneig, que es disputarà en la modalitat de 4×4 d’handbol, comptarà amb diverses mesures higièniques amb la desinfecció de mans i pilotes.

La inscripció al campionat és obert i gratuït.

Publicitat