Divendres, 02 desembre 2022
7.4 C
La Llagosta

Albert Caballero participa en la primera cursa popular ‘postcovid’ de l’Estat

El llagostenc Albert Caballero, del Club Atlètic Mollet, va quedar sisè classificat de la primera cursa popular estatal que se celebra després de tres mesos sense competir per la Covid-19. L’atleta de la nostra localitat va participar dissabte a la Milla de Sant Pau, de Barcelona, que va organitzar l’Hospital de Sant Pau i l’empresa de cronometratge Xip Groc.

La cursa consistia a completar sis voltes en un circuit de 800 metres i els dos millors registres de cada atleta feien la seva marca final. Albert Caballero va quedar sisè classificat amb un temps de 5 minuts i 57 segons, a 55 segons del guanyador, Josep Díaz. “Ha estat una cursa molt bonica i emotiva. Feia més de tres mesos que no podíem competir. Les dues primers voltes, d’un total de sis, me les he pres com un escalfament”, admet el llagostenc.

La cursa es va realitzar amb mesures higièniques contra la Covid-19, com ara la limitació a un centenar de participants, el control de la temperatura i fer una sortida esglaonada de dos en dos. “Els protocols són els que són i estan força bé. No es pot posar un policia darrere de cada persona però penso que les mesures són encertades. A curt termini les curses han de ser així: espais reduïts i controlar la participació”, explica Albert Caballero, que va anar a competir amb dos companys del club molletà, amb José Luis Martín i Javier Valcarcel.

La cursa, que va tenir ressò mediàtic, va comptar amb la participació dels atletes olímpics Reyes Estévez, Carles Castillejo i José Luis Blanco.

Publicitat

Publicitat