L’Ajuntament obre el termini per sol·licitar els ajuts d’escolarització

0
328

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert la convocatòria per accedir als Ajuts d’escolarització per al curs 2020-2021. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de juliol. El tràmit es pot fer telemàticament a través de l’apartat de tràmits del web municipal, a on també es pot trobar tota la informació sobre els requisits i la documentació necessaris per optar a l’ajut.

Es tracta d’ajuts d’escolarització per al curs 2020-2021 per a alumnes empadronats a la Llagosta i per a alumnes no empadronats quan els progenitors comptin amb un conveni amb custodia compartida i matriculats als diferents centres escolars intermunicipals, públics i concertats, en el segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària, i que es trobin en una situació familiar amb necessitats econòmiques segons els barems establerts.

Poden sol·licitar les ajudes els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporal o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries. Les bases de la convocatòria, amb els requisits econòmics per optar a l’ajut i els criteris de puntuació, es poden consultar a l’apartat tràmits d’aquest web. L’import màxim de l’ajut és de 90 euros per alumne.

L’Ajuntament de la Llagosta ofereix per a casos excepcionals la possibilitat de fer aquest tràmit a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, demanat cita prèvia al telèfon 93 560 39 11.

Ajuts menjador escolar
D’altra banda del 6 al 24 de juliol es podrà fer el tràmit per sol·licitar els ajuts al menjador escolar per al curs 2020-2021. El tràmit estarà operatiu a partir del 6 de juliol i es podrà fer també de manera telemàtica a través del web municipal

Publicitat