Dijous, 01 desembre 2022
10 C
La Llagosta

Comença el desè Campus d’handbol Antonio García

Un total de 135 joves esportistes d’entre 7 i 16 anys s’han inscrit per participar en la desena edició del Campus d’Handbol Antonio García. L’activitat va començar ahir i es desenvoluparà fins al 18 de juliol. Un any més, la Casa de colònies El Company de Vilanova de Sau serà la seu d’aquestes jornades, que organitza el llagostenc Antonio García Robledo.

“Hem tingut més inscripcions que mai i, per això, estic molt orgullós; els pares han confiat en nosaltres”, ha assegurat Antonio García, que ha afegit que, en aquesta ocasió, el Campus durarà tres setmanes. “La casa de colònies ha reduït el seu aforament, però no hem volgut deixar a ningú fora i per això hem allargar una setmana l’activitat”, ha indicat el llagostenc.

El Campus comptarà com a monitors amb jugadors i jugadores dels primers equips del Balonmano Granollers. Una vintena dels joves inscrits són de la Llagosta. “Farem entrenaments reduïts amb menys contacte i el darrer dia suprimim els partits i organitzarem una festa de l’escuma”, ha explicat Antonio García.

Publicitat

Publicitat