Detingut un menor que estava en recerca i captura

0
702

La Policia Local de la Llagosta ha detingut aquesta matinada un jove menor d’edat, veí de la nostra localitat, que estava en recerca i captura acusat de diversos robatoris amb violència. Es tracta del mateix menor que va ser detingut la setmana passada per la Policia Local com a presumpte autor de robatoris a l’interior de cinc vehicles.

El menor detingut estava en recerca per haver protagonitzat presumptament robatoris amb violència a les veïnes localitats de Montcada i Reixac i de Santa Perpètua de Mogoda. La passada matinada, el menor es va presentar voluntàriament a la comissaria de la Policia Local i els agents van procedir a la seva detenció i posada a disposició dels Mossos d’Esquadra i de la Fiscalia de menors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí