Dijous, 01 juny 2023
19.6 C
La Llagosta

Avui han tornat totes les parades al mercat ambulant

El mercat ambulant de la Llagosta ha recuperat avui totes les parades. Des de primera hora del matí, els punts de venda s’han situat al carrer de l’Estació i al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Aquesta nova distribució permet que hi hagi més espai i es pugui mantenir la distancia de seguretat.

Una altra de les conseqüències d’aquesta ubicació és que no ha calgut retirar els vehicles estacionats a l’aparcament de darrere de l’Ajuntament ni del carrer del Mercat, ja que no s’han instal·lat parades en aquests espais.

Fa dues setmanes van tornar la meitat de les parades que no eren d’alimentació i part d’elles es van muntar al nou emplaçament del passeig de l’Onze de Setembre. La bona acollida per part del paradistes i dels clients d’aquesta nova ubicació ha fet que l’Ajuntament es plantegi donar continuïtat a aquest emplaçament. Les parades de venda de fruita estan situades en el seu emplaçament original al carrer de l’Estació, tot i que una part d’elles estan a sobre de la vorera del Parc Popular per donar més amplitud a la zona de pas de la clientela.

L’ús de la mascareta continua sent obligatori i s’ha de seguir les indicacions que donin els paradistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies