Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Totes les parades tornaran dijous al mercat ambulant

El mercat ambulant de la Llagosta recuperarà totes les parades el proper dijous. La principal novetat és que no hi haurà parades ni al carrer del Mercat ni a l’aparcament situat darrere de l’Ajuntament i, per tant, no caldrà treure els vehicles que hi hagi estacionats. Els paradistes que cada dijous s’instal·laven en aquesta zona s’ubicaran ara a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Fa dues setmanes van tornar la meitat de les parades que no eren d’alimentació i part d’elles es van muntar al nou emplaçament del passeig de l’Onze de Setembre. La bona acollida per part del paradistes i dels clients d’aquesta nova ubicació ha fet que l’Ajuntament es plategi donar continuïtat a aquest emplaçament. L’alcalde, Óscar Sierra, ha destacat que “amb aquesta ubicació no farà falta moure els cotxes estacionats a l’aparcament del carrer del Mercat”. Sierra creu que “es millora molt la visibilitat de totes les parades que abans estaven a l’aparcament” i que “serà més fàcil mantenir la distància social”.

Les parades de venda de fruita estaran situades en el seu emplaçament original al carrer de l’Estació. L’ús de la mascareta serà obligatori i s’haurà de seguir les indicacions que donin els paradistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies